top of page

Over coachborden

Al enige jaren zijn wij op zoek naar het juiste coachbord om te kunnen communiceren met onze teams. Helaas voldeed geen enkel bord, totdat wij in contact kwamen met Sportwrite Coaching Tools.

De samenwerking tussen Sportwrite USA en Coachborden.nl is ontstaan door persoonlijk contact. Het doel van de samenwerking is om het product, dat sinds 1995 op de Amerikaanse markt beschikbaar is, ook in Europa ter beschikking te stellen. Als eerste officiele reseller buiten de USA biedt coachborden.nl dit hoogwaardige product tegen de laagste prijs aan.

De samenwerking tussen Sportwrite en coachborden.nl gaat verder dan de verkoop van producten. Hierbij valt te denken aan productinnovatie en uitbreiding van het assortiment. Mist u iets of heeft u wensen met betrekking tot onze producten, aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden.

Wij zijn trots op het onze producten en de samenwerking met Sportwrite en hopen u te mogen toevoegen aan onze lijst met tevreden klanten!

Het team van coachborden.nl

 

* borden voor basketball, voetbal, hockey, ijshockey, honkbal en lacrosse zijn standaard leverbaar. Kijk hiervoor bij shop

bottom of page